اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

زندگی  /  آداب زندگی

خبر خوب| از صادرات دستگاه دیالیز تا عیدانه دهه فجری برای مردم

بی مقدمه و حرف پیش؛ بسته خبرخوب هفدمین روز از بهمن 1402 با کلی خبرهای امیدآفرین تقدیم نگاه پرمهر شما.

خبر خوب| از صادرات دستگاه دیالیز تا عیدانه دهه فجری برای مردم

گروه خبر خوب: اخبار صادرات به دلیل ارز آوری همیشه خوشحال کننده است اما اگر صادرات محصولی باشد که تا چند سال قبل ما لنگ یک قطعه اش بودیم و جان بیماران مان به آن وصل بود اما حالا رسیدیم به صادرات همان دستگاه و شیرینی‌اش دو چندان می‌شود. کامتان را شیرین نگه دارید که برایتان خبرهای خوبی داریم از کالابرگ های عیدانه فجری. امیدواریم این بسته خبر خوب به دست 65 ساله های ما هم برسد و خیالشان را کمی راحت کند و همچنین امیدواریم متولیان پایتخت کار خوب شهرداری دامغان را هم ببینند.

دستگاه دیالیز صادر می‌کنیم

سال ۹۲ بود که تحریم ها علیه ایران اوج گرفت و دود این تحریم ها با عدم ارسال تجهیزات پزشکی به چشم بیماران دیالیزی می‌رفت. دستگاه‌های دیالیز مستهلک می‌شد و این جان بیماران بود که به خطر می افتاد. در همین گیر و دار بود که یک شرکت دانش‌بنیان یا علی گفت و تصمیم گرفت برای حل معضل جامعه بیماران دیالیزی کشور قدمی بردارد و در کاهش درد ۳۰ هزار نفر بیمار دیالیزی کشور سهیم شود. تلاش‌های این شرکت در سال ۱۳۹۴ به بار نشست و این شرکت نهمین تولید کننده دستگاه همودیالیز در دنیا شد و ایران را به عنوان پنجمین شرکت دارای دانش طراحی و ساخت دستگاه دیالیز در جهان معرفی کرد.

بعد از حدود ۱۰ سال حالا سرمان بالاست که بی نیاز شدیم از دستگاه های خارجی و دستگاه های دیالیز تماما ایرانی مان در ۲۶۰ مرکز دولتی و خصوصی در اختیار بیماران است. اما خبر خوب ما می رسد به این نقطه طلایی که ایران علاوه بر تامین نیاز داخل دستگاه‌های دیالیز را به چهار کشور افغانستان، سوریه، عراق و اندونزی صادر کرده است.

*کار خوب شهرداری دامغان؛ تا باید چنین بادا در پایتخت!

نمادهای سنتی و قدیمی  مثل پنجره های مشبک دار با طرح های اسلیمی، خانه‌های حیاط‌دار با دیوارهای آجری و حوض وسط حیاط خانه اش برای همه ما شهرنشین ها که تا چشم کار می‌کند آپارتمان می بینیم شده غنیمت. اصلا دقت کردید که این روزها کافه ها و رستوران هایی که در خانه های قدیمی راه اندازی می شود چقدر پرطرفدار شده و این نشان دهنده نیاز جامعه به سنت های ایرانی است. حالا چه خوب که شهرداری شهر دامغان با یک ابتکار به این نیاز مردم خیلی خوب پاسخ داده و با طراحی ایستگاه اتوبوی به سبک سنتی دو سه دقیقه ای که قرار است مردم در انتظار آمدن اتوبوس به سر ببرند را تبدیل به یک انتظار شیرین کرده است.

*65 ساله ها نگران نباشند

از ۶۰ سالگی به بالا سراشیبی عمر شروع می شود. چه بخواهیم و چه نخواهیم. بیماری می آید ممکن است چندتا چند تا هم بیاید و در این میان، هزینه های درمان بیماری هم برای خودش می شود یک دغدغه اساسی . مخصوصا برای آنها که سال ها کار کردند و بازنشسته شده اند و یک آب باریکه دارند که اگر برکتش نباشد شاید به آخر ماه هم نرسد. حالا در این  میان مسئولان سازمان بیمه تامین اجتماعی یک خبر خوب دارند برای بیمه شدگان بالای 65 سال و گفتند خدمات بستری برای این افراد رایگان است و دولت آن 10 درصد سهم بیمار را خودش پرداخت می‌کند. البته امیدواریم این مصوبه در همه بیمارستان ها اجرا شود و دغدغه بسیاری از بیماران سن و سال دار را کم کند.

بفرمایید یارانۀ مضاعف فجرانه

امروز خبرهای معیشتی داریم مدل به مدل. بعد از خبر رایگان شدن هزینه های بستری افراد ۶۵ سال می رسیم به خبر معاون وزیر رفاه که گفته از امروز مرحله جدید کالابرگ الکترونیکی در قالب طرح فجرانه به‌مدت ۳ ماه اجرا می شود و اعتبار خرید کالا از ۱۲۰ هزار به ۲۲۰ هزار تومان افزایش پیدا می کند. مردم می توانند بدون هیچ پیش شرطی از این اعتبار استفاده کنند.به گفته مسئولان ۶۱ میلیون نفر در ۷ دهک مشمول این طرح هستند و ۱۱ قلم کالای اساسی برای تغذیه به مردم اختصاص داده شده است.

چرا باید صلوات بفرستیم؟

از عارفی پرسیدند : چرا اینقدر به ذکر صلوات در منابع دینى ما تأکید شده! و براى آمرزش گناهان ، وسعت روزى ، صحت و سلامتى ، گشایش در کارها و... صلوات تجویز کرده اند، سِرّ و راز این ذکر چیست؟

فرمود : اگر به قرآن نگاه کنید فقط یک جا در قرآن هست که خداوند انسان را هم شأن و هم درجه ى خودش می کند یعنى از انسان می خواهد که بیاید کنار او و با هم در یک کارى مشارکت کنند. و آن آیه اینست : انّ الله و ملائکته یصلّون علی النبی یا ایها الذین آمنوا صلّوا علیه و سلموا تسلیما

علّت عظمت و بزرگى ذکر صلوات همین است که انسان را یکباره تا کنار خداوند بالا می‌برد.

اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد. وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ .

خوش خبر باشید

 و اما سخن پایانی، خبرهای خوبتان را در قالب دلخواه خود (عکس، متن، فیلم، صوت و…) تولید کنید و آن را با هشتگ #خبر_خوب در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید تا هم دیگران را در حال خوش خودتان شریک کنید و هم ما بتوانیم اخبار شما را بازنشر کنیم. اگر هم تمایل داشتید در هر یک از شبکه‌های اجتماعی که فعال هستید، خبرتان را از طریق اکانت khabar_khoub_iran@ یا شماره تلفن ۰۹۳۳۰۸۲۶۳۱۲ برای ما بفرستید. در این جشنواره فرقی نمی‌کند در ایتا و بله و روبیکا و گپ باشید یا در تلگرام و اینستاگرام و توییتر و واتساپ؛ مهم این است که سهمی در حال خوش اطرافیان‌تان داشته باشید.

منتظر خبرهای خوب شما هستیم. خوش‌خبر باشید.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول